Πάσχα στο φαρμακείο της Χ. Ιακωβίδου

Easter_Slider2
Πάσχα.  Το σκηνικό στο φαρμακείο της κας Χριστίνας Ιακωβίδου ντύθηκε σε ρομαντικές πινελιές του ροζ, με τη λαγουδίνα να έχει κρυφτεί ντροπαλά πίσω από … το αυγό!
Το κεντρικό θεματικό της ροζ λαγουδίνας προσαρμόστηκε στολίζοντας όλο τον εσωτερικό διάκοσμο συνοδεύοντας τόσο τις εσωτερικές σημάνσεις, όσο και τη βιτρίνα με μία ιδιαίτερη ξυλοκατασκευή που καλωσόριζε τους πελάτες στην είσοδο του φαρμακείου.
Easter_Slider1
Και επειδή το Πάσχα είναι συνυφασμένο με το βράδυ  της Ανάστασης, η κα Χριστίνα Ιακωβίδου και το προσωπικό της γίνανε »νονές» δωρίζοντας μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες, μία έκφραση ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Το Pharmacy2020 επιμελήθηκε και υλοποίησε με περισσή αγάπη την κατασκευή των ιδιαίτερων αυτών λαμπάδων, συμμεριζόμενοι την κοινωνική ευαισθησία της φαρμακοποιού.
Easter_Slide3
Τέλος, τις θερμότερες ευχές τους έστειλαν μέσω e-mail newsletter και επικοινωνία μέσω Facebook για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, πάντα προσαρμοσμένες στο κεντρικό θεματικό που χρησιμοποιήθηκε και στην υπόλοιπη επικοινωνία του φαρμακείου.

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Ph2020 on Duty (delete), Ατμόσφαιρα Φαρμακείου, Έργα (rename- Case Studies), Προώθηση Φαρμακείου.