The MOOD Pharmacy | Σοφία Κατσικάκη | Καρέας | Αθήνα

Μία ακόμη μόνιμη πελατειακή σχέση ξεκίνησε το Pharmacy2020 με το φαρμακείο της κας Σοφίας Κατσικάκη-Γουνελά, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 15 & Αναπήρων Πολέμου, στον Καρέα.

Η συνεργασία ξεκίνησε τόσο με το “hardware” όσο και το “software” επίπεδο και έχει ως στόχο να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες της επιχείρησης.

Στο “software” επίπεδο, η δημιουργική ομάδα του Pharmacy2020 ολοκλήρωσε την επιμέλεια του λογοτύπου και της εταιρικής ταυτότητας του φαρμακείου, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του.

Η μελέτη βασίστηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιδιοκτήτριας και του φαρμακείου, συνδυάζοντάς τα κατά τρόπο πρωτότυπο και αρμονικό.

Το “The MOOD pharmacy” επικοινωνεί με δυναμικό και πρωτότυπο τρόπο τα παραπάνω στοιχεία και αποτυπώνει τη μοναδική ταυτότητα του φαρμακείου. Με τις κατάλληλες προσαρμογές, το βασικό λογότυπο μεταφέρθηκε  στα αναλώσιμα, διαμορφώνοντας ενιαία την εικόνα του φαρμακείου σε όλα τα επιμέρους στοιχεία και δίνοντας το διακριτό στίγμα του.

Στη συνέχεια, το Pharmacy2020 υπέβαλε ολοκληρωμένο πλάνο εμπορικής αρχιτεκτονικής. Στόχος να καταστεί το φαρμακείο πιο φιλικό και ελκυστικό προς το καταναλωτικό κοινό, αλλά και να λειτουργεί ιδανικά ως κέλυφος εργασίας που φιλοξενεί επί πολλές ώρες καθημερινά τους εργαζόμενους σε αυτό. Η υλοποίηση της συγκεκριμένης μελέτης υπηρετεί πλέον στο μάξιμουμ τους ανωτέρω στόχους.

Στο “hardware” επίπεδο, το Pharmacy2020 ανέλαβε κατ’ αρχάς την επέκταση του φαρμακείου ώστε να καταστούν αντικείμενο εκμετάλλευσης όλοι οι διαθέσιμοι και εμπορικά αναξιοποίητοι έως τώρα χώροι. Σε παράλληλη πορεία, προχώρησε στη συνολική ανακαίνισή του (ηλεκτρομηχανολογικά, επίπλωση, δάπεδα, εξωτερικός χώρος) με άξονα αναφοράς την εταιρική ταυτότητα που δημιουργήθηκε, ενώ επιμελήθηκε την επιλογή και τοποθέτηση του σωστού φωτισμού που αναδεικνύει τον χώρο και τα προϊόντα, και λειτουργεί στη διαμόρφωση θετικής διάθεσης στους εργαζόμενους και το καταναλωτικό κοινό.

Παράλληλα, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή της σήμανσης των εσωτερικών επιφανειών υπάκουσε στις προδιαγραφές της εταιρικής ταυτότητας και πλέον το φαρμακείο της κας Κατσικάκη-Γουνελά λειτουργεί με ενιαίο και ανανεωμένο branding που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία του.

Αναγκαίο συμπλήρωμα των ανωτέρω αρχικών ενεργειών υπήρξε η οργάνωση και κατηγοριοποίηση του προϊοντικού μείγματος.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία του Pharmacy2020, απαιτεί τη γνώση για τις ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή που αντιμετωπίζει το φαρμακείο ως ένα σύγχρονο one-stop-shop. Στη βάση αυτή, το φαρμακείο έχει πλέον τη δυνατότητα να αλλάξει ριζικά την εικόνα του ως προς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι σε θέση να προσφέρει, να επανατοποθετηθεί και να αναβαθμιστεί στη συνείδηση του καταναλωτή.

Η πρώτη φάση του Branding, ολοκληρώθηκε με την ανακαίνιση της εξωτερικής όψης του φαρμακείου,  με “έξυπνες” εφαρμογές της εταιρικής του ταυτότητας.

Η εξωτερική σήμανση προϊδεάζει τον καταναλωτή τόσο για το εσωτερικό design του φαρμακείου όσο και για τις προϊοντικές κατηγορίες που μπορεί να αναζητήσει στο εσωτερικό του και αποτελεί ένα “ενιαίο όλον” με το εσωτερικό του.

14

 

H πελατειακή σχέση του Pharmacy2020 με το «The Mood Pharmacy» συνεχίζεται στο πλαίσιο μόνιμης συνεργασίας για την οργάνωση ενεργειών εφαρμοσμένου Marketing.

Ανάπτυξη του συστήματος επιβράβευσης της πελατείας – 1η στάση προώθησης

Σχεδιασμένο με τρόπο που να ανταποκρίνεται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του πελατειακού κοινού του φαρμακείου, το οποίο θα λειτουργήσει ως σύνδεσμος πιστότητας και ανταμοιβής μεταξύ πελατών και φαρμακείου.

Εν αναμονή των δημιουργικών εξελίξεων.! 

line

Η κα Σοφία Κατσικάκη-Γουνελά γράφει για το Pharmacy2020

«Η συνεργασία μου με το Pharmacy2020 αναβάθμισε πλήρως την εικόνα του φαρμακείου μου. Πρόκειται για σοβαρούς και απόλυτα αξιόπιστους  επαγγελματίες που έχουν καινούργια οπτική, ρηξικέλευθες ιδέες, βάζουν ενέργεια και «ψυχή» και είναι απόλαυση να συνεργάζεσαι μαζί τους. Έχουν όραμα για το πού πηγαίνει το σύγχρονο φαρμακείο και η συνεργασία μας είναι πραγματικά ένα win/win project.»

Katsikaiki_Testimonial_Slider

Διαβάστε εδώ συνολικά την σύσταση της κας Κατσικάκη σχετικά με τη συνεργασία της με το Pharmacy2020.

Η ομάδα του Pharmacy2020

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Posted in Πελάτες Pharmacy2020.