Μανάτος Σπύρος & Ειρήνη Κουτλή | Περιστέρι

To Pharmacy2020 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη νέα συνεργασία με το Φαρμακείο Μανάτος Σπύρος & Ειρήνη Κουτλή στο Περιστέρι Αττικής.

Το φαρμακείο στο Περιστέρι άνοιξε τον Μάιο του 2017, μετά από την συνένωση των δύο μεμονωμένων φαρμακείων του κου Μανάτου και της κας Κουτλή, και πρόκειται για ένα κεντρικό σημείο στην πλατεία Μπουρναζίου, με συνολική επιφάνεια 120μ2, με 4 άτομα ανθρώπινο δυναμικό και μεγάλη γκάμα φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων.

Η συνεργασία με το Pharmacy2020 αφορά την συνολική οργάνωση της επιχείρησης, τόσο στο κομμάτι της εταιρικής επικοινωνίας του φαρμακείου όσο και στο κομμάτι της επιχειρηματικής δομής του.

Με γνώμονα την επικοινωνία των μοναδικών χαρακτηριστικών των 2 ιδρυτών του φαρμακείου και την ανάδειξη της ένωσης που έχει επιφέρει αυτή η συστέγαση, αρχικά αποτυπώθηκαν τα ειδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των δύο ιδρυτών και εν συνεχεία το Pharmacy2020 δημιούργησε την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης που θα φέρει η νέα εταιρική επικοινωνία του φαρμακείου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο οργάνωσης της επιχειρηματικής δομής του φαρμακείου, το Pharmacy2020 παρέχει τις κάτωθι υπηρεσίες:

  • αξιολόγηση των ανθρωπίνων πόρων
  • στελέχωση του φαρμακείου με νέους συνεργάτες
  • εφαρμογή & συντονισμό του προγράμματος πιστότητας πελατείας
  • μηχανοργάνωση του φαρμακείου με σύγχρονα συστήματα & διαδικασίες
  • εμπορική αρχιτεκτονική του χώρου & την κατηγοριοποίηση των προϊόντων

Διαβάστε την συστατική επιστολή του πελάτη, εδώ.

_
Απολαύστε την εταιρική ταυτότητα του φαρμακείου.
Η ομάδα του Pharmacy2020

 


Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Πελάτες Pharmacy2020.