Κωνσταντίνος Κακονίκος | Άγιος Δημήτριος | Αθήνα

To Pharmacy2020 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα εταιρική επικοινωνία του Φαρμακείου Κωνσταντίνος Κακονίκος στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.
_
«Ένα ταξίδι 1.000 χιλιομέτρων αρχίζει με το πρώτο βήμα», έλεγε ο Λάο Τσε.
_
Ο ιδρυτής του φαρμακείου και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν το ταξίδι αυτό στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά. Το 1ο βήμα ήταν δημιουργικό. Τα επόμενα θα είναι ακράδαντα δυναμικά και συναρπαστικά…

Η συνεργασία μας ξεκίνησε με μία ολιστική ανάλυση μέσω της αξιολόγησης των εμπορικών δεδομένων της επιχείρησης αλλά και του προσωπικού της, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν η πλήρης συγκεντρωτική περιγραφή της κατάστασης και η απεικόνιση των θετικών και αρνητικών στοιχείων της επιχείρησης.

Στη δεύτερη φάση της συνεργασίας μας πραγματοποιήσαμε μελέτης πλήρους Rebranding στο φαρμακείο η οποία αποτελούνταν από τη νέα εταιρική ταυτότητα, τη μελέτη κατηγοριοποίησης του προϊοντικού μείγματος και την εμπορική αρχιτεκτονική του εσωτερικού & εξωτερικού χώρου του φαρμακείου, με βασικούς άξονες οργάνωσης την:

  • Εξατομίκευση της εταιρικής επικοινωνίας
  • Βελτιστοποίηση της καταναλωτικής πορείας
  • Κατηγοριοποίηση του προϊοντικού μείγματος
  • Αποτελεσματική διοίκηση της εξυπηρέτησης πελατών
  • Ανάδειξη της αισθητικής & του κύρους
Αναμφισβήτα, κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας νοιώσαμε ότι ήμασταν κάτω από το μικροσκόπιο. Αυτό μας άρεσε, μας ιντριγκάρισε. Η εμπειρία του φαρμακείου, οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες του για εμάς αποτέλεσαν κίνητρο.
_

Διαβάστε την συστατική επιστολή του πελάτη, εδώ

_
Αναμφισβήτητα, η υλοποίηση του έργου θα κάνει το -ήδη επιτυχημένο- φαρμακείο talk of the town. Got it?
Ευχαριστούμε θερμά τον επιχειρηματία & φαρμακοποιό κύριο Κωνσταντίνο Κακονίκο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο Pharmacy2020.
_
Απολαύστε παρακάτω την παρουσίαση του έργου
Η ομάδα του Pharmacy2020


_

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Πελάτες Pharmacy2020.