Χριστίνα Ιακωβίδου | Γαλάτσι | Αθήνα

Το Φαρμακείο Χριστίνα Ιακωβίδου εδρεύει στην οδό Αγίας Γλυκερίας 35 στο Γαλάτσι, με 20 και πλέον χρόνια ενεργούς δράσης.

Η συνεργασία της κας Ιακωβίδου με το Pharmacy2020, την άνοιξη-καλοκαίρι του 2013, προέκυψε «από την ανάγκη της επιχείρησής της για τον εμπορικό επαναπροσανατολισμό της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις του ελληνικού φαρμακείου», όπως η ίδια δηλώνει.

Το έργο σηματοδοτήθηκε από την απόφαση της ίδιας για τη μεταστέγαση της επιχείρησης σε νέο κατάστημα, με σκοπό τη δημιουργία ενός εκσυγχρονισμένου περιβάλλοντος που αντιπροσωπεύει την ίδια, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και, πρωτίστως, τη συνέχιση του πολυετούς της έργου.

Πρώτο βήμα λοιπόν αποτέλεσε ο σχεδιασμός του brand του φαρμακείου, ένα brand που θα αντιπροσώπευε την ίδια, θα συμπλήρωνε τα κενά της επιχείρησης και θα προωθούσε την υφιστάμενη δυναμική του παλαιού φαρμακείου.

Ακολούθησαν στη συνέχεια η εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης & ανακατασκευής του νέου χώρου, η αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση του υφιστάμενου πλούσιου μείγματος στη νέα διάταξη, με ταυτόχρονη εκπαίδευση του προσωπικού, και, τέλος, η προσαρμογή της εταιρικής ταυτότητας στην εσωτερική και εξωτερική σήμανση.

Η κα Ιακωβίδου, με το πέρας της πρώτης συνεργασίας της με το Pharmacy2020, δήλωσε:

«Χαρακτηριστικό της ομάδας του Pharmacy2020 είναι ο πολυεπίπεδος και παραμετροποιημένος τρόπος λειτουργίας της, ένας αποτελεσματικός συνδυασμός επιχειρησιακής εμπειρογνωμοσύνης και καλλιτεχνικής φύσης».

«Η ομαδοποίηση που επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο μερών, αλλά και η λεπτομερής και άκρως επαγγελματική παρακολούθηση όλων των φάσεων του έργου από το Pharmacy2020, είναι τα συστατικά εκείνα που μου επιτρέπουν πλέον να διαπιστώσω με βεβαιότητα πως τόσο η πορεία όσο και το αποτέλεσμα του έργου είναι υψηλών προδιαγραφών και σημαντικής αξίας». (Διαβάστε εδώ την συστατική επιστολή της κας Ιακωβίδου).

Χριστίνα Ιακωβίδου: μια επιτυχημένη συνεργασία συνεχίζεται!

Η συνεργασία του Pharmacy2020 με το φαρμακείο της Χριστίνας Ιακωβίδου συνεχίζει να εξελίσσεται και να παίρνει πιο ολοκληρωμένη μορφή.

Πρόκειται για ένα φαρμακείο που αποτελεί σημείο αναφοράς σε ολόκληρη την περιοχή και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στην ίδια την κα Ιακωβίδου: μια φαρμακοποιό που λατρεύει το επάγγελμά της, αγαπά την καινοτομία και σκέφτεται out of the box.

Σημείο αφετηρίας της συνεργασίας των δύο πλευρών υπήρξε η απόφαση της κας Ιακωβίδου για μεταστέγαση του φαρμακείου της το 2013, προκειμένου να συμβαδίσει με τις σύγχρονες αντιλήψεις και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής. Παράλληλα, το Pharmacy2020 δεσμεύτηκε με αποκλειστικότητα συνεργασίας με το συγκεκριμένο φαρμακείο για τη συγκεκριμένη περιοχή.

_

_

_

_

_

_

_

01_Slider

_

_

_

_

_

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Πελάτες Pharmacy2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *