Δάφνη Θωμαή | Πευκοχώρι | Χαλκιδική

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την εταιρική επικοινωνία του Φαρμακείου Δάφνη Θωμαή στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Αυτό που ξεχώρισε το συγκεκριμένο έργο ήταν ο βαθμός δυσκολίας του και οι υψηλές σχεδιαστικές απαιτήσεις στην εμπορική αρχιτεκτονική του.

Αυτοί ήταν και οι λόγοι που μας έκαναν να δούμε το συγκεκριμένο έργο σαν μία πρόκληση, μία ευκαιρία, να αναδείξουμε την εμπειρία μας στον βιομηχανικό σχεδιασμό και να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, ακολουθώντας ενδεδειγμένες προδιαγραφές GMPs (Good Manufacturing Practices).

Τολμήσαμε να χωρίσουμε τις 4 προϊοντικές κατηγορίες σε 4 booths, σύστημα προθηκών με ομαδοποιημένα τα προϊόντα της κάθε κατηγορίας:

1) Cocktail Bar (Συμπληρώματα Διατροφής)

2) Green Room (Φυτικά Καλλυντικά)

3) Mama’s Corner (Βρεφική Φροντίδα)

4) Beauty Room (Δερμοκαλλυντικά Προϊόντα)

τα οποία τοποθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο στο εσωτερικό του φαρμακείου, ούτως ώστε να διαχωρίζεται ο κύριος εμπορικός χώρος από τον κεντρικό σταθμό εξυπηρέτησης φαρμάκων και OTC.

Ο διαχωρισμός αυτός ενισχύεται τόσο με το σχεδιασμό custom-made επίπλωσης, όσο και με τη διαφορετική αισθητική προσέγγιση καθ’ ύψος του χώρου.

Στον κύριο εμπορικό χώρο σχεδιάσαμε χωροδικτυώματα ως στοιχεία διακόσμησης και αισθητικής σύνδεσης των booths με την οροφή, ενώ στον πάγκο εξυπηρέτησης διατηρήσαμε την απλότητα με την χρήση πλακιδίων που ‘απλώνονται’ έως την οροφή του χώρου.

Ταυτόχρονα, διατηρώντας τον βασικό σκοπό του Pharmacy2020, σχεδιάσαμε την εξατομικευμένη εταιρική ταυτότητα του φαρμακείου και την προσαρμόσαμε στον χώρο, δημιουργώντας ένα ακόμη μοναδικό conceptual store.

_
Απολαύστε παρακάτω την παρουσίαση του έργου.
Η ομάδα του Pharmacy2020 

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Πελάτες Pharmacy2020.