Το Pharmacy2020 ανατρέπει την παραδοσιακή εικόνα των Χριστουγέννων στο ελληνικό φαρμακείο!

Είναι τα Χριστούγεννα εποχή για ανατροπές; Για το Pharmacy2020 και για τους πελάτες του είναι!

Η «συντηρίλα» που αποπνέει το ελληνικό φαρμακείο τις μέρες των γιορτών αποτελεί παρελθόν για εμάς. Εμπνεόμενοι από το πνεύμα της μεγάλης ευρωπαϊκής παράδοσης των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αφήσαμε ελεύθερη τη φαντασία και την ευρηματικότητά μας για να πρωτοτυπήσουμε ακόμα μία φορά.

Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και η διαφοροποιημένη προσέγγιση για κάθε φαρμακείο που συνεργαζόμαστε, αποτελεί την κινητήρια δύναμη του στελεχιακού δυναμικού του Pharmacy2020. Φέτος, θελήσαμε να δώσουμε αυθεντικό άρωμα Χριστουγέννων, δημιουργώντας ένα συνολικό πλάνο πρωτότυπων ενεργειών και μετατρέποντας το φαρμακείο σε σημείο γιορτής, χαράς, έκπληξης, ολοκληρωμένης εμπειρίας και διάδρασης με τον καταναλωτή.  

Γι’ αυτό φέτος τα Χριστούγεννα:

Πετάξαμε μέχρι τη Λαπωνία και φέραμε ταράνδους που τους τοποθετήσαμε στον εξωτερικό χώρο και μέσα στις προθήκες των φαρμακείων.

Φτάσαμε ως την αλπική ζώνη για να βρούμε αληθινά έλατα, εμπνευστήκαμε και επιπλέον δημιουργήσαμε πρωτότυπα έργα!

Βρήκαμε το εργαστήρι του Άι-Βασίλη και πήραμε αυθεντικές χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια λογιών-λογιών.

Φτιάξαμε πρωτότυπες κατασκευές και δίπλα τους τοποθετήσαμε χαρτάκια και ξυλομπογιές για να γράψουν το προσωπικό και οι πελάτες τις ευχές τους και να τις κρεμάσουν στην κορνίζα ή στα κλαδιά δέντρου.

Κατασκευάσαμε για τους μικρούς μας φίλους ένα χειροποίητο μπλοκ ζωγραφικής για να διασκεδάσουν ζωγραφίζοντάς το με τους μαρκαδόρους που το συνόδευαν. Τα παιδιά εξάντλησαν τη φαντασία τους «γεμίζοντας» τις προσχεδιασμένες φιγούρες με χρώματα.

Κατασκευάσαμε χειροποίητες τσάντες και κουτιά δώρου, όλα διακοσμημένα με το εορταστικό θεματικό κάθε φαρμακείου. Παράλληλα, φτιάξαμε χάρτινες ετικέτες (tags) με ευχές που τις «κρεμάσαμε» στα χερούλια κάθε τσάντας.

Βάλαμε φωτιά στα social media! Οι σελίδες των φαρμακείων στο Facebook εξέπεμψαν μοναδικές προσφορές, δυνατά κοινωνικά μηνύματα, εγκάρδιες ευχές προς όλους!

«Τρέξαμε 10ήμερα Ομορφιάς», υποστηρίζοντάς τα με την αποστολή SMS, με διανομή προσκλήσεων, με pop-up σημάνσεις, καθώς και με διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων. Επιβραβεύσαμε τους πιστούς πελάτες με πίστωση πόντων στην κάρτα τους, για μια ακόμα δυνατότερη καταναλωτική εμπειρία.

Όλα πλαισιώθηκαν από χιόνι, αστεράκια, μπάλες, κλαδιά, χειροποίητα στολίδια, φωτεινά λαμπάκια. Όλα θέλαμε να αποπνέουν χαρά, γιορτή, αγάπη, συγκίνηση, νοιάξιμο για κάθε έναν καταναλωτή που περνούσε την πόρτα του φαρμακείου. Όλα υπάκουαν σε ένα ολοκληρωμένο, άριστα σχεδιασμένο concept, που στόχευε στη μέγιστη ικανοποίηση και στη μετάδοση του πνεύματος των Χριστουγέννων σε πελάτες και προσωπικό, σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ, χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως πετύχαμε να ανατρέψουμε τον στατικό τρόπο υποδοχής των γιορτινών ημερών. Το ελληνικό φαρμακείο -διά χειρός Pharmacy2020- βρίσκει πλέον τη θέση του στη συνείδηση του καταναλωτή, διευρύνει τα όριά του και μετατρέπει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Ph2020 on Duty (delete), Ατμόσφαιρα Φαρμακείου, Έργα (rename- Case Studies), Προώθηση Φαρμακείου.