8 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

299_Slider

Η μέρα που η γυναίκα διατρανώνει με υπερηφάνεια την ισότιμη πλέον θέση της στην οικογένεια, στην εργασία, στα δικαιώματα, στην κοινωνία.

Το Pharmacy2020 εστιάζει στην Ελληνίδα γυναίκα φαρμακοποιό και γυρνά το βλέμμα πίσω στον χρόνο. Στις πρωτοπόρες ελληνίδες που στις αρχές της δεκαετίας του ’30 εμφανίστηκαν σε ένα κατ’ εξοχήν ανδρικό επάγγελμα. Στη φαρμακοποιό Μαρίκα Μπότση-Τσαπαλίρα που ήταν η πρώτη γυναίκα που εκλέχτηκε δήμαρχος στην Ελλάδα το 1944, στις σημερινές γυναίκες που τιμούν και λαμπρύνουν το επάγγελμα-λειτούργημα του φαρμακοποιού.


Γνωρίζουμε από τη συνεργασία μας με γυναίκες φαρμακοποιούς με πόσο ταλέντο και επιτυχία συνδυάζουν πολλαπλούς ρόλους. Το Pharmacy2020 θέλει να σταθεί σε μία όψη κυρίως: της φαρμακοποιού-επιχειρηματία που πρωταγωνιστεί στη μετατροπή της παραδοσιακής εικόνας του φαρμακείου και στη μετεξέλιξή του. Οι γυναίκες φαρμακοποιοί ξέρουν να ηγούνται, να καλλιεργούν ομαδικό πνεύμα εργασίας, να προσωποποιούν τη σχέση τους με το καταναλωτικό κοινό, να μεταδίδουν θετική αύρα και ενέργεια. Αν σε όλα αυτά προσθέσετε και το γυναικείο ένστικτο, έχετε την απάντηση στο γιατί οι γυναίκες φαρμακοποιοί έχουν … συλλάβει το νόημα.

Όπως σε όλους τους τομείς, οι γυναίκες αφήνουν το επιτυχημένο στίγμα τους και στο ελληνικό φαρμακείο. Και το διαποτίζουν με τη χάρη και το άρωμά τους, που είναι πραγματικά μοναδικά. Χαιρόμαστε γιατί έχουμε γνωρίσει και συνεργαστεί με φαρμακοποιούς που είναι επιτυχημένες, που καινοτομούν και εφαρμόζουν με απόλυτη επιτυχία τεχνικές επικοινωνίας και μάρκετινγκ, αξιοποιώντας στο έπακρο τη δυναμική του φαρμακείου τους. Και δεν είναι λίγες…

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Απόψεις (Delete), Νέα Pharmacy2020.