Η κα Σοφία Κατσικάκη-Γουνελά γράφει για το Pharmacy2020

Katsikaiki_Testimonial_Slider

Η κα Σοφία Κατσικάκη-Γουνελά γράφει για το Pharmacy2020

«Όταν αποφάσισα να πάω την επιχείρησή μου ένα βήμα παρακάτω μετά από 25 χρόνια ενεργού δράσης, ήξερα πως μία απλή ανακαίνιση δεν αρκούσε. Το φαρμακείο μου αποζητούσε ένα ολοκληρωτικό lifting σε επίπεδο εικόνας αλλά και στους χώρους του, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Μετά από επισταμένη έρευνα αγοράς κατέληξα στη συνεργασία με το Pharmacy2020.

Θεωρώ μέγιστο το όφελος που προκύπτει από τη συνεργασία με ειδικούς, τόσο στην εξοικονόμηση χρόνου και την περιστολή του κόστους, αλλά κυρίως στο τελικό αποτέλεσμα που παραλαμβάνεις. Δεδομένου ότι λανθασμένες κινήσεις για τον εκσυγχρονισμό μιας επιχείρησης δεν συγχωρούνται, ειδικά στην εποχή μας, το να προσλάβω και να πληρώσω έναν έμπειρο συνεργάτη για να μελετήσει και στη συνέχεια να υλοποιήσει τις δικές μου, ιδιαίτερες ανάγκες, ήταν εντέλει αυτονόητο.


Θεωρώ ιδιαίτερη εμπειρία και απόλυτα επιτυχημένη τη συνεργασία μου με την ομάδα του Pharmacy2020. Το Pharmacy2020 δημιούργησε αρχικά τη διακριτή εταιρική μου ταυτότητα, το “The MOOD pharmacy”. Αμέσως μετά υλοποίησε την εμπορική αρχιτεκτονική μελέτη για την ανακαίνιση του φαρμακείου και ο χώρος πλέον φιλοξενεί ιδανικά τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους πελάτες του. Επιπλέον, ο επαγγελματισμός και η μεθοδικότητα που επέδειξαν συνέβαλαν να παραδοθεί το έργο on time, κάτι όχι απόλυτα συνηθισμένο στην ελληνική πραγματικότητα.

Η συνεργασία μου με το Pharmacy2020 αναβάθμισε πλήρως την εικόνα του φαρμακείου μου. Πρόκειται για σοβαρούς και απόλυτα αξιόπιστους  επαγγελματίες που έχουν καινούργια οπτική, ρηξικέλευθες ιδέες, βάζουν ενέργεια και «ψυχή» και είναι απόλαυση να συνεργάζεσαι μαζί τους. Έχουν όραμα για το πού πηγαίνει το σύγχρονο φαρμακείο και η συνεργασία μας ήταν πραγματικά ένα win/win project.»

Δείτε το έργο, εδώ.

Η ομάδα του Pharmacy2020

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Ph2020 on Duty (delete), Μιλούν για εμάς, Νέα Pharmacy2020.