Το βενετσιάνικο καρναβάλι μετακόμισε στο Φαρμακείο X. Ιακωβίδου!

Carnival_Slider01

Απόκριες

Το ανήσυχο πνεύμα της Χριστίνας Ιακωβίδου «κούμπωσε» ιδανικά με τον δημιουργικό οίστρο του Pharmacy2020. Αποτέλεσμα; Το βενετσιάνικο καρναβάλι μετακόμισε στο φαρμακείο της στο Γαλάτσι!

Οι χαρακτηριστικές και μοναδικές βενετσιάνικες μάσκες και τα σχετικά αποκριάτικα παραφερνάλια έδωσαν νότα χαράς και τόνο γιορτής στον χώρο. Τα πάντα παρέπεμπαν στο ξακουστό καρναβάλι της Γαληνοτάτης. Η πινελιά όμως που έκανε τη διαφορά ήταν η συμμετοχή του κοινού στην ενέργεια που σχεδίασε και υλοποίησε το Pharmacy2020. Ο διαγωνισμός με τίτλο «Φωτογραφίσου με την αποκριάτικη μάσκα μας και γίνε καμβάς δημιουργίας» έγινε το success story των ημερών!

Carnival_Slider03

Οι πελάτες του φαρμακείου φωτογραφίζονταν με μία από τις δύο πάλλευκες μάσκες-προσωπεία, μία γυναικεία και μία αντρική, και στη συνέχεια το Pharmacy2020 έκανε την ηλεκτρονική επεξεργασία της εικόνας, προσθέτοντας μοναδικά χαρακτηριστικά σε κάθε φωτογραφιζόμενο. Οι φωτογραφίες ανέβαιναν στο Facebook και εκεί άρχιζε η… ευγενής άμιλλα! Οι φωτογραφίες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα Likes & Share ανέδειξαν τους 3 μεγάλους τυχερούς. Τα δώρα τους; Τρεις δωροεπιταγές των 75, 50 και 25 ευρώ!

Carnival_Slider02

Συνδυάζοντας παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονα μέσα δικτύωσης, το Φαρμακείο Ιακωβίδου και το Pharmacy2020 έφεραν τη Βενετία στο… Γαλάτσι και πολλά χαμόγελα στα χείλη των πελατών του φαρμακείου!

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Ατμόσφαιρα Φαρμακείου, Έργα (rename- Case Studies), Προώθηση Φαρμακείου.