Γαλλικό τριήμερο ομορφιάς με προϊόντα Caudalie

Οι καλύτεροι αμπελώνες του κόσμου βρίσκονται στο Μπορντό της Γαλλίας. Τα μοναδικά φυσικά συστατικά των σταφυλιών και των αμπελιών της περιοχής αξιοποιεί ο φημισμένος γαλλικός οίκος Caudalie για να παρασκευάσει τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα του για την περιποίηση του δέρματος.

Το φαρμακείο της Χριστίνας Ιακωβίδου ανέλαβε να συστήσει στο κοινό του τα φυτικά καλλυντικά Caudalie, αφιερώνοντας το τριήμερο από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου στην παρουσίασή τους. Ένα συναρπαστικό τριήμερο με απόλυτο πρωταγωνιστή τη μοναδική σειρά προϊόντων Caudalie, που εκμεταλλεύονται τις θεραπευτικές ιδιότητες των πολυφαινολών που βρίσκονται στα σταφύλια για να δώσουν τα ευεργετικά αποτελέσματά τους στην επιδερμίδα.

Το Pharmacy2020, στο πλαίσιο της μόνιμης συνεργασίας του με το φαρμακείο Ιακωβίδου, σχεδίασε και επιμελήθηκε την ενέργεια σε όλα τα επίπεδα marketing, και διαμόρφωσε κατάλληλα τον εσωτερικό  χώρο του φαρμακείου. Eπικοινώνησε την ενέργεια σε όσο το δυνατόν πλατύτερο και πιο στοχευμένο κοινό, και επιμελήθηκε την τοποθέτηση των προϊόντων, αξιοποιώντας τις τεχνικές εκμετάλλευσης χώρου/φωτισμού. Δείγματα, ενημέρωση, εξατομικευμένες συμβουλές, πλούσια δώρα, έκπτωση 25% και – πάνω απ’ όλα – η μοναδική ποιότητα των προϊόντων Caudalie, συνέβαλαν στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας που σχεδιάστηκε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Η ομάδα του Pharmacy2020

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Ατμόσφαιρα Φαρμακείου, Έργα (rename- Case Studies), Προώθηση Φαρμακείου.