Συνέδριο Φαρμακοποιών & Ιδιοκτητών Φαρμακείων: Ομιλία Γ. Πακερτζόγλου

Ο Ιδρυτής του Pharmacy2020, Γ. Πακερτζόγλου θα  μιλήσει στο Συνέδριο Φαρμακοποιών και Ιδιοκτητών Φαρμακείων που θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 .

H IMH προσκάλεσε τον ιδρυτή του Pharmacy2020, κ. Γ. Πακερτζόγλου, ως έναν καταξιωμένο επιχειρηματία στον χώρο του φαρμακείου για να παρουσιάσει στο συνέδριο τις απόψεις του για τις αλλαγές που έρχονται στο Κυπριακό φαρμακείο.

Το θέμα της ομιλίας θα είναι είναι ‘Εκσυγχρονισμός Κυπριακού Φαρμακείου.! Η αλλαγή ξεκινάει από τον Φαρμακοποιό;’. Μέσα από αυτή την ομιλία ο κος Πακερτζόγλου θα μιλήσει για τον πολυδιάστατο ρόλο του φαρμακοποιού, τις αλλαγές στον τομέα του φαρμακείου και τις δυνατότητες του στη νέα εποχή του Κυπριακού φαρμακείου.

Ευχαριστούμε θερμά την οργάνωση για την πρόσκληση και την ευκαιρία να παρουσίασει ο κος Πακερτζόγλου τις απόψεις του για το μέλλον του κυπριακού φαρμακείου . Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε στο συνέδριο. Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για το συνέδριο, εδώ: https://goo.gl/MrrEos

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Our news.