Πρόσκληση Συμμετοχής 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα: Think Differently-Start Today

Το Pharmacy2020 σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Διπλαρείου Σχολής και την  GPSF – Greek Pharmaceutical Students Federation, διοργανώνουν την 1η εκπαιδευτική ημερίδα αποκλειστικά προς τη νεανική φοιτητική κοινότητα των φαρμακοποιών των Ελληνικών πανεπιστημίων, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ε. (Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία).

Η 1η Εκπαιδευτική ημερίδα θα έχει ως κύριο Θέμα:

Think Differently. Start Today

Η ημέρα διοργάνωσης είναι το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 10:00-17:00, στις εγκαταστάσεις της Διπλαρείου Σχολής στην Πλατεία Θεάτρου των Αθηναίων.

Εισαγωγή στον Θεσμό MentorUp!

Πρόκειται για την καθιέρωση ενός μόνιμου Θεσμού, που σκοπό θα έχει την δημιουργία ενός διαφορετικού mindset για την οργάνωση και ανάπτυξη της επιχείρησης που καλούνται να δημιουργήσουν οι απόφοιτοι και νέοι φαρμακοποιοί, μετά το Πανεπιστήμιο. Μία επιχείρηση που θα μπορεί να επικοινωνεί τον εξατομικευμένο χαρακτήρα που προστάζει το επάγγελμα, και να μπορεί να προσλαμβάνει θετικά τις όποιες προκλήσεις εμφανίζει η σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά.

Επιθυμία του Θεσμού, είναι η αποφυγή της τετριμμένης προσέγγισης που είθισται να συμβαίνει σε αντίστοιχες προσπάθειες εκπαίδευσης. Η μετάδοση των όσων έχουν ανάγκη οι τελειόφοιτοι, όντας ακόμα στα έδρανα, αποτελεί υποχρέωση του Θεσμού για να τους υποστηρίξει να ξεκαθαρίσουν την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία πέραν από τις παραδοσιακές κατευθύνσεις.

1η Ημερίδα – 6 Απριλίου – “Think Differently. Start Today

Η 1η ημερίδα αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τελειόφοιτους φοιτητές φαρμακευτικής με αναγνωρισμένους ομιλητές που θα παρουσιάσουν θέματα, όπως η πρακτική εκπαίδευση των νέων στις βασικές αρχές διοίκησης ενός σύγχρονου φαρμακείου, με ιδιαίτερη έμφαση στην διοίκηση των ανθρωπίνων πόρων στο περιβάλλον αυτού, σε ένα πρωτοποριακό πλαίσιο. Απλές, πρακτικές και ευνόητες σε όλους αναφορές θα χαρακτηρίζουν το περιεχόμενο της 1ης  ημερίδας.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων (180).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα & τους Ομιλητές 1ης Εκπαιδευτικής Ημερίδας: «Think Differently-Start Today».

 

 

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Mentor Up.