Πρόγραμμα & Ομιλητές 1ης Εκπαιδευτικής Ημερίδας: «Think Differently-Start Today»

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα και τους Ομιλητές της 1ης Εκπαιδευτικής Ημερίδας: «Think Differently-Start Today»

Ομιλητές:

 

Ο Διαμαντής Κλημεντίδης είναι κλινικός φαρμακοποιός. Έχει πτυχίο Φαρμακευτικής από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στην Κλινική Φαρμακευτική από το Queen’s University Belfast, ενώ είναι υποψήφιος κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διαχείριση της Γήρανσης και των Χρόνιων Νοσημάτων από την Ιατρική Θεσσαλίας και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

 

 

 

 

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι Προπονήτρια Τρόπου Σκέψης & Υψηλής Απόδοσης, και Διεθνής Ομιλήτρια. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University της Καλιφόρνια, των ΗΠΑ, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, και έκανε εκτενείς πιστοποιημένες σπουδές στο Mindset Coaching και αποφοίτησε από τη σχολή του Antony Robbins, Robbins-Madanes Training School, στην Αμερική.

 

 

 

 

Η Μαρίζα Μαχαιρά είναι απόφοιτος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Urbino της Ιταλίας. Ως Pharmacist-Operations Consultant του Pharmacy2020 ασχολείται με την ανάλυση, αξιολόγηση και την βελτιστοποίηση των εμπορικών και εσωτερικών διεργασιών των φαρμακείων μέσω της πολυετούς και ολοκληρωμένης εμπειρίας της σε φαρμακεία της Αθήνας και της Ιταλίας.

 

 

 

 

Ο Γιώργος Πακερτζόγλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στην Αγγλία. Έχοντας πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος ανάπτυξης, ίδρυσε το 2013 το  Pharmacy2020 το οποίο και διεθύνει.

 

 

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Κακονίκος σπούδασε και αποφοίτησε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας στο τμήμα της φαρμακευτικής. Έχει μεταπτυχιακό στην φαρμακογνωσία. Έχει εργαστεί σε ποικίλα περιβάλλοντα βιομηχανικά και κοινοτικά.

 

 

 

 

 

Η Γιαννα Περγαντα ιδρυσε το φαρμακείο της το 1982 στη Νέα Ιωνία το οποίο ασχολείται με την παρασκευή φυτικών προϊόντων υγείας, και ομορφιάς, καθώς και φαρμάκων ομοιοπαθητικής. Iδρυτικό μέλος και Γραμματέας της «Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών», 1988
Ιδρυτικό μέλος της «Ελληνικής Εταιρείας Φυτοθεραπείας και Αρωματοθεραπείας», 1991 Ιδρυτικό μέλος της «Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας», 1994

 

 

 

 

Η Λάμπρου Αλεξάνδρα είναι προπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ. Από από τον Οκτώβριο του 2018 είναι Πρόεδρος της Greek Pharmaceutical Students’ Federation- GPSF ενώ έχει συμμετοχές σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά συνέδρια. Έχει έντονη εθελοντική δράση καθώς είναι μέλος της ΜΚΟ «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» και εθελόντρια στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

 

 

 

 

Η Κουτσοβίτη Μελίνα είναι προπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ. Έχει παρακολουθήσει Εθνικά επιστημονικά συνέδρια Φαρμακευτικής ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με τον εθελοντισμό. Έχει πιστοποίηση γνώσης BLS (Basic Life Support) από την ελληνική εταιρεία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

 

 

 

 

 

Ο Βαβλάς Ιωάννης είναι προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ. Έχει συμμετάσχει σε Εθνικά επιστημονικά συνέδρια ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής αλλά και σε πολυάριθμα σεμινάρια και workshops.

 

 

 

 

 

Ο Μαντάς Κωνσταντίνος είναι προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ. Έχει παρακολουθήσει εθνικά επιστημονικά συνέδρια Φαρμακευτικής ενώ ταυτόχρονα έχει λάβει μέρος σε ποικίλες εθελοντικές δράσεις ως μέλος της GPSF (Greek Pharmaceutical Students’ Federation). Έχει πιστοποίηση γνώσης BLS (Basic Life Support) από την ελληνική εταιρεία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

 

 

 

Δείτε εδώ την πρόσκληση της Ημερίδας 1ης Εκπαιδευτικής Ημερίδας: «Think Different-Start Today».

 

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Mentor Up.