Χριστούγεννα 2014 | Το Ελληνικό Φαρμακείο «γιορτάζει» νωρίτερα!

VitrineComingChristmas

line

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινούν οι στολισμοί για τα φετινά Χριστούγεννα στην Ευρώπη.

Στη χώρα μας, τα μεγάλα πολυεθνικά καταστήματα, πάντοτε πρωτοπόρα στο εφαρμοσμένο marketing λιανικής, θα είναι και φέτος πιστά στις αρχές τους και θα επικοινωνήσουν το εορταστικό κλίμα στην ώρα τους.

Σε αντίθεση, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αυτών των μεγάλων Mall, οι έλληνες καταστηματάρχες θα κρεμάσουν την πρώτη τους μπάλα 10-15 ημέρες πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων, μουρμουρίζοντας χαρακτηριστικά «άντε να στολίσουμε και φέτος…».

Τις προηγούμενες εποχές, αυτές του 2000-2005, τότε που μεσουρανούσαμε και ο εθνικός ενθουσιασμός ήταν στα high του, κάθε σπίτι, κάθε κατάστημα είχε τη διάθεση για έναν ιδιαίτερο στολισμό.

Ο καταναλωτής σήμερα το έχει ανάγκη όσο ποτέ. Γεμάτος αγωνίες και προβληματισμούς, αποζητάει καθημερινά σημεία αναφοράς για την ευδιαθεσία του.

Ας επιχειρήσουμε φέτος να δώσουμε μια επιπλέον προστιθέμενη αξία στο ελληνικό φαρμακείο, κάνοντας ιδιαίτερες ενέργειες προς όφελος του καταναλωτή, αλλά και αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης.

Μια μοναδικά ελκυστική βιτρίνα, ένας διαγωνισμός με πλούσια δώρα, όμορφες εορταστικές συσκευασίες, είναι «εκ των ων ουκ άνευ» για να προσεγγίσουμε τους καταναλωτές.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μπείτε στο εορταστικό κλίμα με ειδικά διαμορφωμένες προτάσεις για το φαρμακείο σας.

-Το άρθρο υπογράφει η ομάδα Δημιουργικού & Διαφημιστών του Pharmacy2020.

Δείτε παρακάτω πρωτότυπα θεματικά Βιτρίνας
line
Διαβάστε την σχετική υπηρεσία

«Βιτρίνα Φαρμακείου: Ένα Δημόσιο Θέαμα, η Εξέλιξη της Προσέλκυσης».

PesToSeFilous2

Επικοινωνία μαζί μας

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

line

Υπηρεσίες Ολιστικής Προσέγγισης στον Εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Φαρμακείου

ConsultingGr MarketingGr HumanResourcesGr DesignStudiesGr ProjectManagement2 RealEstateGr CommunicationGr InfoTechnoligyGr

Επικοινωνήστε-1080x100

Posted in Management Blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *