Το φαρμακείο βρίσκεται σε σημείο καμπής! Είναι στο χέρι σου.

237Slider

Το ελληνικό φαρμακείο βρίσκεται σε σημείο καμπής. Ο χρόνος είναι κρίσιμος, τα σημάδια κόπωσης της αγοράς είναι εμφανή, η ρευστότητα που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία δεν επιτρέπει βεβαιότητες και εφησυχασμό. Για να κερδηθεί το στοίχημα της επιβίωσης και της ανάπτυξης, το φαρμακείο πρέπει να επανακαθορίσει την εικόνα του, τη θέση που καταλαμβάνει στο μυαλό του πελάτη-καταναλωτή και –κυρίως – το πώς αντιλαμβάνεται ο φαρμακοποιός τον ρόλο του και τη θέση της επιχείρησής του.


Το Pharmacy2020 θεωρεί πως οι συγκυρίες επιβάλλουν συνέργειες και συνεργασίες χωρίς διακρίσεις, διαχωρισμούς και αποκλεισμούς. Μπορούμε να εργαστούμε και να συνεργαστούμε με κάθε φαρμακείο, είτε είναι ανεξάρτητο είτε ανήκει σε δίκτυο. Λειτουργούμε εξίσου καλά αυτόνομα, όσο και σε σύμπραξη. Προσφέρουμε λύσεις σε όποιον τομέα χρειάζεστε ενδυνάμωση.

Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη: εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε φαρμακείο και σε κάθε επίπεδο –branding, μάρκετινγκ, επικοινωνία, οργάνωση χώρου. Επειδή, πολύ απλά, κάθε φαρμακείο υποχρεούται να έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα για να ξεχωρίσει, να προβάλει τα δικά του χαρακτηριστικά, να κερδίσει τον καταναλωτή.


Το Pharmacy2020 πιστεύει πως η ενδυνάμωση και επιβίωση του φαρμακείου σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Είναι απόφαση δική σας, απόφαση ζωής. Εμείς θα καταθέσουμε την εμπειρία μας, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες μας και τη δέσμευσή μας για μια συνολική τελική εμπειρία που θα υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

Η ομάδα του Pharmacy2020

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Απόψεις (Delete), Αρθρογραφία- Εφαρμοσμένο Marketing, Αρθρογραφία- Συμβουλευτική & Οργάνωση, Εξατομικευμένη Επικοινωνία, Νέα Pharmacy2020, Ολιστική Προσέγγιση, Προώθηση Φαρμακείου, Φιλοσοφία Pharmacy2020.