Σίγουρα βήματα με το Pharmacy2020

236Slider

Ας συμφωνήσουμε σε κάτι. Το μέλλον έρχεται με πολύ γρήγορα βήματα, σαρώνοντας όσα γνωρίζουμε. Όσοι μένουν κολλημένοι στα παλιά πρότυπα είναι καταδικασμένοι σε εξαφάνιση.Το Pharmacy2020 πιστεύει πως για τις κοσμογονικές αλλαγές που συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού φαρμακείου δεν ευθύνονται οι άνθρωποι.

Ευθύνεται η νέα εποχή που αναζητεί νέες λύσεις. Θα λέγαμε ότι ευθύνεται το ίδιο το μέλλον. Μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε, αλλά η διαμαρτυρία δυστυχώς δε συνιστά στρατηγική αντιμετώπισης των πραγμάτων. Η επιβίωση του ελληνικού φαρμακείου εξαρτάται από την ικανότητά του να προσαρμοστεί στις αλλαγές. Με άλλα λόγια, η μέχρι τώρα νοοτροπία «χρειάζονται αλλαγές» πρέπει να μετατραπεί σε «πρέπει να προχωρήσω εγώ στις απαραίτητες αλλαγές».


Τα πράγματα δε διορθώνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Σημασία έχει όμως η συνειδητοποίηση της νέας εποχής και η θέληση να ξεπεραστεί η μοιρολατρία και η απάθεια. Το Pharmacy2020 έχει τις προτάσεις και τις λύσεις για τον Έλληνα φαρμακοποιό σε κάθε επίπεδο – branding φαρμακείου, marketing, προβολή και επικοινωνία, τοποθέτηση εμπορευμάτων και visual merchandising – για τη νέα εποχή που ήδη βιώνουμε.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν να ξεκολλήσουμε από τα παλιά πρότυπα και να συμβαδίσουμε με τις εξελίξεις..

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Απόψεις (Delete), Επικοινωνία Φαρμακείου, Επιχείρηση: Φαρμακείο, Οργάνωση Φαρμακείου(delete), Προώθηση Φαρμακείου.