Επιλέγοντας την δική σας ομάδα!

220_Slider

Ποιο άτομο πρέπει να προσλάβετε; Ποια είναι η ομάδα που θέλετε να δημιουργήσετε?  Ο Mark Zuckerberg, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του  Facebook,  έχει την απάντηση πριν από εσάς για… εσάς: «Προσλαμβάνω μόνο τα άτομα που θα ήθελα να εργάζομαι για αυτά. Αυτή η τακτική αποδεικνύεται αλάνθαστη στο πέρασμα του χρόνου».

Ο Zuckerberg ισχυρίζεται πως τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του είναι οι συνάδελφοί του, με τους οποίους συναναστρέφεται καθημερινά. Και εξηγεί πώς προσελκύει τους καλύτερους: «Είμαι εξαρχής ειλικρινής για το τι εκπροσωπεί η εταιρεία μου και το τι περιμένω από αυτούς. Στην πορεία δεν υπάρχουν συμβιβασμοί για τίποτε λιγότερο».

Παράλληλα, όμως, ο Zuckerberg βλέπει και την πλευρά των υπαλλήλων-συνεργατών του: «Χρειάζονται κίνητρα για να βγάλουν τη δημιουργικότητά τους. Αλλιώς, θα κουραστούν γρήγορα και θα αναζητήσουν αλλού επαγγελματική στέγη».


Συμπέρασμα: Επιλέξτε την καλύτερη ομάδα, εξηγήστε τους στόχους σας, προσδιορίστε τι περιμένετε από αυτούς, εκπαιδεύστε τους και δώστε τους κίνητρα για είναι δημιουργικοί. Μόλις σχηματίσατε μια winning team!

Η ομάδα του Pharmacy2020

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Απόψεις (Delete), Οργάνωση Φαρμακείου(delete), Προσωπικό Φαρμακείου (rename - Διοίκηση Προσωπικού).