Επιλέγοντας τη δική σας ομάδα!

220_Slider

Ποιο άτομο πρέπει να προσλάβετε; Ποια είναι η ομάδα που θέλετε να δημιουργήσετε?  Ο Mark Zuckerberg, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του  Facebook,  έχει την απάντηση πριν από εσάς για… εσάς: «Προσλαμβάνω μόνο τα άτομα που θα ήθελα να εργάζομαι για αυτά. Αυτή η τακτική αποδεικνύεται αλάνθαστη στο πέρασμα του χρόνου».

Ο Zuckerberg ισχυρίζεται πως τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του είναι οι συνάδελφοί του, με τους οποίους συναναστρέφεται καθημερινά. Και εξηγεί πώς προσελκύει τους καλύτερους: «Είμαι εξαρχής ειλικρινής για το τι εκπροσωπεί η εταιρεία μου και το τι περιμένω από αυτούς. Στην πορεία δεν υπάρχουν συμβιβασμοί για τίποτε λιγότερο».

Παράλληλα, όμως, ο Zuckerberg βλέπει και την πλευρά των υπαλλήλων-συνεργατών του: «Χρειάζονται κίνητρα για να βγάλουν τη δημιουργικότητά τους. Αλλιώς, θα κουραστούν γρήγορα και θα αναζητήσουν αλλού επαγγελματική στέγη».


Συμπέρασμα: Επιλέξτε την καλύτερη ομάδα, εξηγήστε τους στόχους σας, προσδιορίστε τι περιμένετε από αυτούς, εκπαιδεύστε τους και δώστε τους κίνητρα για είναι δημιουργικοί. Μόλις σχηματίσατε μια winning team!

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Απόψεις (Delete), Οργάνωση Φαρμακείου(delete), Προσωπικό Φαρμακείου (rename - Διοίκηση Προσωπικού).