Το κοινό του Pharmacy2020 είναι προδιατεθειμένο για «ωραία» πράγματα!

307_Slider

Στην ελληνική επικράτεια υπάρχουν χιλιάδες φαρμακεία. Κάθε ένα από αυτά χαρακτηρίζεται από την προσωπικότητα και τη νοοτροπία του ιδιοκτήτη του. Σας βεβαιώνουμε ότι ούτε δύο δεν είναι ίδια και ότι οι αποκλίσεις είναι από μεγάλες έως χαώδεις. Ένα είναι σίγουρο: ξεχωρίζουν αυτά που οι ιδιοκτήτες τους είναι εραστές του «ωραίου»!

Πώς εξειδικεύεται το «ωραίο», ίσως αναρωτηθείτε. Έχουμε συνηθίσει να ταυτίζουμε τη λέξη με το όμορφο, με αυτό που ικανοποιεί τα αισθητικά μας κριτήρια. Σωστά. Μόνο που η ομορφιά εκδηλώνεται και με άλλους τρόπους. Το Pharmacy2020 θεωρεί άσχημη τη στασιμότητα και όμορφη την εξέλιξη και καινοτομία. Είμαστε μια εταιρεία που μελετάει τρόπους για τον εκσυγχρονισμό του φαρμακείου και τη μετάβασή του σε μια εποχή που έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ όσα γνωρίζαμε έως πρόσφατα.

«Ωραίο» επομένως για εμάς είναι το καινοτόμο, αυτό που φέρνει τη ρήξη με το παλιό και το πολυφορεμένο. «Ωραία» χαρακτηρίζουμε τη νοοτροπία του φαρμακοποιού που δεν εφησυχάζει, αλλά αναζητεί συνεχώς νέους τρόπους να έρθει σε επαφή με το κοινό. «Ωραία» είναι η θέληση να εντάξει στην επιχείρησή του νέες μεθόδους επικοινωνίας και μάρκετινγκ για να κερδίσει έδαφος από τον ανταγωνισμό. «Ωραίο», τέλος, θεωρούμε ό,τι είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες και προκλήσεις.


Με αυτό το κοινό επιλέγει να συνεργαστεί το Pharmacy2020. Με τον έλληνα φαρμακοποιό που παρακολουθεί τα ρεύματα και τις τάσεις της εποχής και δεν διστάζει να κάνει τομές και ρήξεις. Η στατική έννοια του φαρμακείου δεν μπορεί πια να σταθεί.

Το μάρκετινγκ, η επικοινωνία, το διαδίκτυο, τα social media, η ανάγκη προσωποποιημένης και παραμετροποιημένης προσέγγισης, έδωσαν τη χαριστική βολή στην κλασική εικόνα του φαρμακείου που γνωρίζαμε. Τώρα πλέον είναι ο καιρός για αναζήτηση, καινοτομία, δημιουργία και αξιοποίηση των σύγχρονων εργαλείων που υπάρχουν στη διάθεση του φαρμακοποιού.

Εμείς επιλέγουμε να προχωρήσουμε στις συνεργασίες μας όταν διαπιστώνουμε ότι υπάρχει η «χημεία» και η κοινή γλώσσα. Μόνο τότε θεωρούμε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να εργαστούμε σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης για να φτιάξουμε «ωραία» πράγματα. «Ωραία» για εμάς και για τον πελάτη μας!

Η ομάδα του Pharmacy2020

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, New Business Development, Pharmacy2020, Απόψεις (Delete), Εξατομικευμένη Επικοινωνία, Επιβράβευση Πελατείας, Επικοινωνία Φαρμακείου, Επιχείρηση: Φαρμακείο, Ολιστική Προσέγγιση, Οργάνωση Φαρμακείου(delete), Πελατοκεντρική Προσέγγιση, Προώθηση Φαρμακείου, Φαρμακοποιός & Επιχειρηματίας, Φιλοσοφία Pharmacy2020.