Φαρμακοποιός & Επιχειρηματίας.

 

122_Slider

Έχετε σκεφθεί ποτέ πόσες αρμοδιότητες έχετε αναλάβει και αν αυτό βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία του φαρμακείου σας;

Ο σύγχρονος φαρμακοποιός πρέπει να αποποιηθεί τον ρόλο του “χαμάλη” και του “παιδιού για όλες τις δουλειές”. Αντίθετα, πρέπει να επικεντρωθεί στην επιμόρφωσή του, στο customer service, στην ορθή κατανομή των αρμοδιοτήτων στην επιχείρησή του και στην επιστασία αυτών.


Ο φαρμακοποιός, ως ο επικεφαλής της επιχείρησης, οφείλει να συμπεριφέρεται σαν τον διευθυντή ορχήστρας: να έχει τη γενική επιστασία των διαδικασιών εμπορικού και επιστημονικού χαρακτήρα.

Για όλα τα υπόλοιπα που σας απασχολούν -μάρκετινγκ, επικοινωνία, ανακαίνιση χώρου, επιμόρφωση προσωπικού, visual merchandising- το Pharmacy2020 είναι πάντοτε στο πλευρό σας.

Δείτε μας σαν τους συνεργάτες σας που στοχεύουν πάντα στην ανέλιξη της επιχείρησής σας και την αύξηση του κέρδους σας!

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Απόψεις (Delete), Διοίκηση Φαρμακείου, Επιχείρηση: Φαρμακείο, Οργάνωση Φαρμακείου(delete), Προσωπικό Φαρμακείου (rename - Διοίκηση Προσωπικού), Φαρμακοποιός & Επιχειρηματίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Captcha loading...