Μεταφορά φαρμακείου; Ας το δούμε διαφορετικά!

262_Slider

Η μεταφορά φαρμακείου είναι κομβική υπόθεση. Η επιλογή της εταιρείας στην οποία θα την αναθέσετε είναι καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα (θυμηθείτε ότι το αποτέλεσμα αυτό θα το “παντρευτείτε”).

Το Pharmacy2020 είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης. Γιατί;


Επειδή δεν έχουμε προκάτ λύσεις στο χαρτοφυλάκιό μας. (Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί πολλά φαρμακεία μοιάζουν ή θυμίζουν πολύ το ένα το άλλο;)

Το Pharmacy2020 έχει εισαγάγει την προσωποποιημένη προσέγγιση στην απόλυτη μορφή της. Σε πρώτη φάση:

  • Ασχολούμαστε με τη μοναδική προσωπικότητα του κάθε φαρμακοποιού
  • Εμβαθύνουμε στο προσωπικό του όραμα
  • Τον γνωρίζουμε σε όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς του
  • Δημιουργούμε την εταιρική του ταυτότητα

Μόνο τότε μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο: αποτυπώσεις χώρων, προτάσεις εμπορικής αρχιτεκτονικής (καταγραφή στοιχείων προμελέτης, παρουσίαση προμελέτης, παρουσίαση οριστικοποιημένης μελέτης).

Επιλέγοντας το Pharmacy2020, είστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα έχει τη δική σας σφραγίδα. Δεν θα είναι μια καλυμμένη-επιμελημένη επανάληψη εξωτερικής πρόσοψης και εσωτερικών χώρων από φαρμακεία που λειτουργούν ήδη. Το φαρμακείο σας θα φέρει τα δικά σας χαρακτηριστικά, θα εκφράζει τη δική σας φιλοσοφία, θα υλοποιεί το δικό σας όραμα.

Το Pharmacy2020 και οι άνθρωποί του εγγυώνται για αυτό.

Η ομάδα του Pharmacy2020

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Απόψεις (Delete), Αρθρογραφία- Μελέτες & Τεχνικά Έργα, Ατμόσφαιρα Φαρμακείου, Εξατομικευμένη Επικοινωνία, Επιχείρηση: Φαρμακείο, Νέα Pharmacy2020, Οργάνωση Φαρμακείου(delete), Προώθηση Φαρμακείου.