Ανοιχτή Πρόσκληση του Pharmacy2020 σε συνάντηση γνωριμίας με τους Έλληνες φαρμακοποιούς

Αγαπητοί φίλοι,

Το Pharmacy2020 αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες των κλάδων της Διοίκησης, του Marketing, της Επικοινωνίας και της Αρχιτεκτονικής, που μοιράζονται ένα κοινό όραμα: 

-Την αναδιοργάνωση του ελληνικού φαρμακείου και τη διαμόρφωση των συνθηκών εκείνων που θα του επιτρέψουν να αντεπεξέλθει στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.-

101_Slider_Ιnvitation1

Αποστολή μας είναι η υποστήριξη και ο εμπορικός εκσυγχρονισμός του ελληνικού φαρμακείου. Γνωρίζουμε τις συνθήκες του σήμερα, αλλά -κυρίως- αντιλαμβανόμαστε τις συνθήκες που θα αποτελούν καθεστώς στο άμεσο μέλλον.

Θέλουμε να σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας, να σας αναπτύξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε, διαμορφώνοντας νέες συνθήκες και σπάζοντας τα στεγανά που κυριαρχούσαν στον χώρο του φαρμακείου έως σήμερα.

line

Η ομάδα του Pharmacy2020 απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση γνωριμίας σε κάθε Έλληνα φαρμακοποιό.

line

Είμαστε δίπλα σας για να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς. Να γνωρίσετε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ενεργούμε, δίνουμε λύσεις, χαράζουμε τη στρατηγική για το φαρμακείο του αύριο.

Από πλευράς σας, η μόνη υποχρέωση που αναλαμβάνετε είναι να διαθέσετε όσο χρόνο εσείς κρίνετε για αυτή τη συνάντηση, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Μετά τιμής,

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

PesToSeFilous2

line

Υπηρεσίες Ολιστικής Προσέγγισης στον Εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Φαρμακείου

ConsultingGr MarketingGr HumanResourcesGr DesignStudiesGr ProjectManagement2 RealEstateGr CommunicationGr InfoTechnoligyGr

Επικοινωνήστε-1080x100

Posted in Management Blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Captcha loading...