Φαρμακείο Χ. Ιακωβίδου | Μιλάει για το Pharmacy2020

Παρουσιάζουμε παρακάτω την συστατική επιστολή της φαρμακοποιού κας Ιακωβίδου.!

«Η συνεργασία μου με το Pharmacy2020 προέκυψε από την ανάγκη της επιχείρησής μου για εμπορικό επαναπροσανατολισμό της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις στην αγορά του ελληνικού φαρμακείου.

Χαρακτηριστικό της ομάδας του Pharmacy2020 ήταν ο πολυεπίπεδος και παραμετροποιημένος τρόπος λειτουργίας της – ένας αποτελεσματικός συνδυασμός επιχειρησιακής εμπειρογνωμοσύνης και καλλιτεχνικής φύσης.

Η ομαδοποίηση που επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο μερών, αλλά και η λεπτομερής και άκρως επαγγελματική παρακολούθηση όλων των φάσεων του έργου από το Pharmacy2020, είναι τα συστατικά εκείνα που μου επιτρέπουν πλέον να χαρακτηρίσω πως τόσο η πορεία όσο και το αποτέλεσμα του έργου είναι «υψηλών προδιαγραφών και σημαντικής αξίας».

Επιπλέον, η προσέγγιση που ακολούθησε το Pharmacy2020 στη συνεργασία μας, ενδυνάμωσε τη σχέση μεταξύ των συνεργατών μου και μας έκανε έμπρακτα να αντιληφθούμε την κρυμμένη δυναμική μας. Νέοι άνθρωποι με εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενο ταίριαξαν αρμονικά με την ομάδα του φαρμακείου, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και θετικό κλίμα τόσο κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας, όσο και μετέπειτα.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, οι άνθρωποι του Pharmacy2020 παραμένουν μέχρι σήμερα φίλοι και πολύτιμοι σύμβουλοι.

Εύχομαι ολόψυχα Υγεία & Καλή Σταδιοδρομία

Χριστίνα Ιακωβίδου, Φαρμακοποιός, 16.05.2014″

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κα Ιακωβίδου και όλη την ομάδα της δυναμής της.!

Αντευχόμαστε Υγεία & Δύναμη

Η ομάδα του Pharmacy2020

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Captcha loading...