Εμψύχωση του Ανθρώπινου Δυναμικού

218_Slider

Η θετική ενέργεια και η ενθάρρυνση αποδεικνύονται αποφασιστικός παράγοντας για τη μέγιστη απόδοση -τη δική σας και του προσωπικού σας- στον χώρο της εργασίας σας. Αλλάζουν τον τρόπο που ενεργείτε ως ο επικεφαλής του φαρμακείου σας και αυξάνουν την αποδοτικότητα των υπαλλήλων σας.

Με τις 5 απλές (αλλά πανίσχυρες) φράσεις που ακολουθούν, εμπνέετε εμπιστοσύνη στο προσωπικό σας και το κινητοποιείτε για να αποδίδει στο μάξιμουμ.


1. Ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις

Δείξτε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας. Θα αποκτήσουν φτερά γνωρίζοντας ότι τους αναθέτετε εργασίες σημαντικές να φέρουν εις πέρας. Αν τους αποθαρρύνετε, μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορείτε να περιμένετε.

2. Είμαι περήφανος για σένα

Μέσα από τη δουλειά, όλοι ψάχνουμε για επιβεβαίωση. Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να ακούσουμε τον εργοδότη μας να λέει ότι είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. Είναι το καλύτερο κίνητρο για να προσπαθήσουμε περισσότερο ώστε να μη τον απογοητεύσουμε.


3. Ευχαριστώ

Τόσο απλά! Ο υπάλληλός σας εισπράττει την εκτίμησή σας και αισθάνεται ότι αναγνωρίζετε την προσπάθειά του, ενώ παράλληλα ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή του.

4. Σε χρειάζομαι

Δεν είναι ένδειξη αδυναμίας να πείτε στον υπάλληλό σας ότι έχετε ανάγκη τις υπηρεσίες του. Ο υπεύθυνος συνεργάτης θα εκτιμήσει τη στάση σας και -συνειδητά ή ασυνείδητα- θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών σας.


 5. Σου έχω εμπιστοσύνη

Οι σχέσεις χτίζονται πάνω στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ο έξυπνος και δίκαιος εργοδότης ξέρει να ξεχωρίσει ποιον μπορεί να εμπιστευθεί και ποιον όχι. Η εμπιστοσύνη σας θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά στην επαγγελματική συνείδηση και απόδοση του προσωπικού σας.

Η ομάδα του Pharmacy2020

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Διοίκηση Φαρμακείου, Επιχείρηση: Φαρμακείο, Οργάνωση Φαρμακείου(delete), Προσωπικό Φαρμακείου (rename - Διοίκηση Προσωπικού), Φαρμακοποιός & Επιχειρηματίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *