Μηχανογράφηση φαρμακείου: Απαραίτητο εργαλείο

Το διαπιστώνουμε καθημερινά, βιώνουμε τη νέα πραγματικότητα. Το φαρμακείο αποτελεί πλέον ένα σύγχρονο πολυκατάστημα, ένα one-stop-shop που ολοένα επεκτείνεται σε τομείς που μέχρι χθες ήταν αδιανόητοι.

Με δεκάδες συνταγές που εκτελούνται καθημερινά, με 5.000 τουλάχιστον κωδικούς παραφαρμάκου, με υποχρέωση τιμολόγησης Ταμείων, με απαιτήσεις πρόβλεψης της ζήτησης, με μεταβαλλόμενες τις τιμές των φαρμάκων, η μηχανογράφηση φαρμακείου είναι μια παράμετρος εξαιρετικά σημαντική, η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται όλο το οικοδόμημα. Με ένα σοβαρό και έγκυρο σύστημα μηχανογράφησης, ο σύγχρονος φαρμακοποιός:

  • καταχωρεί εύκολα και σωστά τις συνταγές των Ταμείων
  • διαθέτει παραμετροποιημένο σύστημα με το οποίο ελέγχει ανά πάσα στιγμή το στοκ του
  • στέλνει ηλεκτρονικά την παραγγελία του στη φαρμακαποθήκη και με τον ίδιο τρόπο λαμβάνει το τιμολόγιο
  • παρακολουθεί τα οικονομικά του μεγέθη και μάλιστα όχι μόνο για την τρέχουσα χρήση
  • διαχειρίζεται τα λογιστικά του βιβλία
  • εκδίδει συγκεντρωτικές καταστάσεις ασφαλιστικών ταμείων
  • ενημερώνει άμεσα τις τιμές φαρμάκων και παραφαρμακευτικών προϊόντων

Επομένως; Ο σύγχρονος φαρμακοποιός ερευνά, συγκρίνει και επιλέγει το σύστημα μηχανοργάνωσης που «κουμπώνει» καλύτερα στο φαρμακείο του και την εταιρεία εκείνη που κρίνει ότι θα του παρέχει σοβαρή και ολοκληρωμένη υποστήριξη. Οι σωστές κινήσεις είναι αυτές που εγγυώνται και τη μελλοντική πορεία του φαρμακείου.

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Διοίκηση Φαρμακείου, Επιχείρηση: Φαρμακείο, Φαρμακείο & Τεχνολογία, Φαρμακοποιός & Επιχειρηματίας.