Εμπορική Αρχιτεκτονική και Conceptual Design

(για ένα φαρμακείο που ξεχωρίζει από τον σωρό)

Το σύγχρονο φαρμακείο έχει μετεξελιχθεί σε έναν χώρο τον οποίο ο καταναλωτής επισκέπτεται όχι μόνο για λόγους υγείας. Το επισκέπτεται και για λόγους πρόληψης, ομορφιάς, αναζήτησης προϊόντων ευζωίας και ευεξίας.

Η ενημέρωση του κοινού για τη μετεξέλιξη του φαρμακείου σε ένα σύγχρονο πολυκατάστημα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων αποτελεί προτεραιότητα, καθώς η παγιωμένη αντίληψη για τον ρόλο του φαρμακείου δεν μεταβάλλεται από τη μία ημέρα στην άλλη.

Η μετεξέλιξη του φαρμακείου πρέπει να επικοινωνηθεί στο κοινό και με μη λεκτικούς τρόπους, καθώς είναι αδύνατον για το φαρμακοποιό και το προσωπικό του να ενημερώσουν έναν-έναν τους καταναλωτές. Εδώ ακριβώς υπεισέρχεται η έννοια της εμπορικής αρχιτεκτονικής και του conceptual design.

Με τη βοήθειά τους, το μήνυμα που θα μεταδίδει το φαρμακείο μας είναι ευδιάκριτο, ελκυστικό και ξεκάθαρο. Ξεφεύγοντας από το κλασικό image του φαρμακείου, εκπέμπουμε και επικοινωνούμε το καινούργιο μήνυμά μας προς κάθε κατεύθυνση.

Παντρεύοντας τις αρχές της εμπορικής αρχιτεκτονικής και του conceptual design, επιτυγχάνουμε εξατομικευμένη προσέγγιση και δίνουμε στο φαρμακείο μας τα δικά του, μοναδικά χαρακτηριστικά. Το φαρμακείο πλέον ενσωματώνει την προσωπικότητα και τη φιλοσοφία του φαρμακοποιού. Δεν απευθύνεται μόνο σε ασθενείς αλλά, αντίθετα, σε ένα υγιές κοινό που επιθυμεί να αναβαθμίσει την καθημερινή του ζωή. Είναι ένας χώρος που δημιουργεί θετικά συναισθήματα τόσο στο καταναλωτικό κοινό που τον επισκέπτεται όσο και στο προσωπικό που εργάζεται σε αυτόν.

  • Η διαμόρφωση των χώρων
  • Η χρήση χρωμάτων και υλικών τελευταίας τεχνολογίας
  • Η διάταξη των προϊόντων
  • Η αξιοποίηση των νέων εργαλείων ενημέρωσης του κοινού έξω και μέσα στο φαρμακείο

προσφέρουν μια εμπειρία που απογειώνει τις αισθήσεις.

Το παλιό φαρμακείο της εσωστρέφειας δεν υπάρχει πια.

Το σύγχρονο φαρμακείο βοηθάει και προσελκύει τον πελάτη να διακρίνει, να συγκρίνει, να επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί. Να νιώσει καλά και να εξυπηρετηθεί μέσα σε ένα περιβάλλον που έχει φτιαχτεί με τρόπο που τον κάνει να αισθάνεται σημαντικός. Σε ένα περιβάλλον όπου η λειτουργικότητα, η εμπορικότητα και η αισθητική αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά, ώστε να κερδίζουν τον καταναλωτή, να του δημιουργούν την ανάγκη να επανέλθει και να δημιουργούν στέρεους και σταθερούς δεσμούς μεταξύ αυτού και του φαρμακείου. Του φαρμακείου του.

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Ατμόσφαιρα Φαρμακείου, Επικοινωνία Φαρμακείου, Επιχείρηση: Φαρμακείο, Προώθηση Φαρμακείου, Φαρμακοποιός & Επιχειρηματίας.