Συνέδρια φαρμακείου: πόσα παρακολουθείτε τον χρόνο;

Ακόμα κι αν η δουλειά σάς αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο,  οι εξελίξεις στον χώρο του φαρμακείου -σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο- είναι καταιγιστικές.Αυτός είναι ένας από τους λόγους που επιβάλλουν να παρακολουθείτε, κάποια έστω, συνέδρια φαρμακείου. Οι λόγοι είναι σαφείς.

Απαντήστε στα ερωτήματά σας.Η παρουσία σας στον ίδιο χώρο με συναδέλφους και έμπειρους συμβούλους βοηθάει σίγουρα να απαντήσετε σε πολλά ερωτήματα σας.

Στα συνέδρια, έμπειροι σύμβουλοι τοποθετούνται και αναλύουν θέματα μάρκετινγκ, επικοινωνίας, οργάνωσης κλπ. Κάποια από αυτά τα θέματα σίγουρα προβληματίζουν και εσάς. Η συζήτηση με τους ειδικούς θα ανοίξει τους ορίζοντές σας & θα εμπλουτίσει τις ιδέες σας για την βελτίωση της επιχείρησής σας.

Συγχρονιστείτε με τις εξελίξεις. Στη χώρα μας συντελείται κοσμογονία στον χώρο του φαρμακείου. Οι εξελίξεις τρέχουν και ο καλύτερος τρόπος να μείνετε συντονισμένοι με την τρέχουσα πραγματικότητα είναι να συγχρωτίζεστε με τους ειδικούς στον τομέα σας, με αυτούς που εν πολλοίς καθορίζουν τις εξελίξεις, καθώς και με τους συναδέλφους σας.

Δικτυωθείτε. Μαγική λέξη το networking, αρκεί από μόνη της για να σας ωθήσει να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο του κλάδου σας. Θα συναντήσετε άλλους φαρμακοποιούς, καθώς και εμπειρογνώμονες και ηγέτες στη βιομηχανία του φαρμάκου, θα ανταλλάξετε ιδέες, επαγγελματικές κάρτες, θα ακούσετε καινούργια πράγματα. Με έναν λόγο, θα πάτε ένα βήμα παραπέρα από εκεί που είστε.

Παρακολουθήστε workshops. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι μεταγγίζουν τη γνώση τους σε κρίσιμα θέματα λειτουργίας, οργάνωσης, επέκτασης του φαρμακείου. Γνώσεις που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του φαρμακείου σας και την επαγγελματική σας ανέλιξη.

Τέλος, ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα είναι πάντοτε αναγκαίο.

Παίρνοντας απόσταση από τα καθημερινά προβλήματα και συζητώντας τα μεταξύ τυρού και αχλαδιού με τους συναδέλφους σας, αναζωογονείστε και επιστρέφετε στην εργασία σας με ανανεωμένη ενέργεια και κίνητρο.

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Επικοινωνία Φαρμακείου, Επιχείρηση: Φαρμακείο, Φαρμακοποιός & Επιχειρηματίας.