7 λόγοι για να εστιάσετε στα συμπληρώματα διατροφής

1. Η ζήτηση για τα συμπληρώματα διατροφής στις οικονομικά ανεπτυγμένες χώρες – και στην Ελλάδα – συνεχώς αυξάνεται. Όλες οι στατιστικές συγκλίνουν σε αυτό.

2. Το σύγχρονο φαρμακείο αποτελεί ένα πολυκατάστημα προϊόντων σχετικών με την υγεία -και όχι μόνο. Τα συμπληρώματα διατροφής πολύ απλά δεν μπορούν να λείπουν από τις προθήκες σας.

3. Τα συμπληρώματα διατροφής, εκτός από αυτόνομη κατηγορία, “οδηγούν” τον καταναλωτή και σε μια σειρά από προϊόντα σχετικά με τη διατροφή και την υγεία. Αποτελούν δηλαδή τον εφαλτήριο λίθο για να επεκτείνει ο φαρμακοποιός τους κωδικούς που “φιλοξενεί” στο κατάστημά του.


4. Η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει το κοινό τον φαρμακοποιό του, τον καθιστά ιδανικό σύμβουλο για τα συμπληρώματα διατροφής.

5. Το περιθώριο κέρδους των συμπληρωμάτων διατροφής θεωρείται συνολικά ικανοποιητικό.

6. Ο φαρμακοποιός μπορεί να επωφεληθεί από τη συνολική διαφημιστική προώθηση της κατηγορίας, χωρίς να υποβληθεί ο ίδιος σε έξοδα προώθησης.

7. Η αύξηση της ζήτησής τους περιθωριοποιεί τα φαρμακεία που δεν ικανοποιούν τη συγκεκριμένη καταναλωτική ανάγκη.

Η ομάδα του Pharmacy2020

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Απόψεις (Delete), Επικοινωνία Φαρμακείου, Επιχείρηση: Φαρμακείο, Καταναλωτής Φαρμακείου, Προϊόντα Φαρμακείου, Προώθηση Φαρμακείου, Τάσεις Αγοράς, Φαρμακοποιός & Επιχειρηματίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *