5 + 1 τρόποι για να προβάλλετε το φαρμακείο σας

Όλοι αναζητούμε προβολή και έκθεση στην καλώς εννοούμενη δημοσιότητα. Ορίστε, λοιπόν, μερικοί τρόποι προβολής φαρμακείου:

  1. Χτίστε σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης. Σας φαίνεται ακατόρθωτο; Δεν είναι (ιδιαίτερα τα φαρμακεία που βρίσκονται στην περιφέρεια πλεονεκτούν σε αυτό). Προσφερθείτε να αρθρογραφείτε στον τοπικό Τύπο για θέματα του αντικειμένου σας και να παρέχετε τη συμβουλή σας και τις γνώσεις σας, απαντώντας στις ερωτήσεις των αναγνωστών. Γενικώς, μη θεωρείτε περιττό ή κουραστικό να «φανείτε» και να προβληθείτε. Είναι θετικό και για εσάς και για την κοινότητά σας.
  2. Διοργανώστε εκπαιδευτικά μαθήματα/εκδηλώσεις στο φαρμακείο σας (εκπαίδευση για τον διαβήτη, υγιεινή μαγειρική, έλεγχος της πίεσης).
  3. Προσεγγίστε την κοινότητά σας. Τυπώστε ένα καλαίσθητο φυλλάδιο με χρήσιμες οδηγίες υγείας και δίνετέ το δωρεάν στο κοινό σας. Αν θεωρείτε ότι πρέπει να προχωρήσετε εξειδικεύοντας (π.χ. οδηγίες για καρδιολογικά θέματα, προβλήματα διαβήτη κλπ.) μη διστάσετε να το κάνετε. Η σχέση κόστους-ωφέλειας είναι σαφώς υπέρ σας.
  4. Δημιουργήστε ένα μηνιαίο newsletter. Μπορείτε να το μοιράζετε στους πελάτες σας, να το τοποθετήσετε στην τοπική σας εφημερίδα ή να το στέλνετε στη λίστα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.
  5. Social media. Ένας δωρεάν τρόπος για να χτίσετε μια online κοινότητα στο Facebook και στο Twitter, με ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο, με συμβουλές για την υγεία και με τα νέα του φαρμακείου σας (εκπτώσεις, προσφορές κλπ.)

+1. Αναθέστε στο Pharmacy2020 την προβολή σας.

Είμαστε ειδικοί στην προβολή και προώθηση του φαρμακείου σας. Εμπιστευθείτε μας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Δείτε τις υπηρεσίες Marketing, εδώ.

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Management Blog, Marketing & Προώθησης (ren -Εφαρμοσμένο Marketing), Αρθρογραφία- Εφαρμοσμένο Marketing, Εξατομικευμένη Επικοινωνία, Εξυπηρέτηση Πελατών, Επιβράβευση Πελατείας, Επικοινωνία Φαρμακείου, Επιχείρηση: Φαρμακείο, Οργάνωση Φαρμακείου(delete), Προώθηση Φαρμακείου, Φαρμακοποιός & Επιχειρηματίας.