Αλλάξτε, Καινοτομήστε, Δημιουργήστε.!

210_Slider

Στη μεταιχμιακή φάση που βρίσκεται το ελληνικό φαρμακείο, ένα πράγμα πρέπει να έχουμε συνεχώς κατά νου:

Η καινοτομία κάνει πάντοτε τη διαφορά.!

Όσοι από τους έλληνες φαρμακοποιούς τράβηξαν μια γραμμή ανάμεσα στο καινούργιο και στο παλιό, προχώρησαν μπροστά χωρίς να καλύπτονται πίσω από δικαιολογίες.

Παραδεχτείτε το, φίλοι μας:

Δεν φταίει μόνο η κρίση, ο υπερπληθωρισμός στον χώρο του φαρμακείου, οι κυβερνητικές ρυθμίσεις ή όποια άλλη δικαιολογία βάζουμε μπροστά μας σαν ασπίδα.


Τη διαφορά την κάνουμε εμείς οι ίδιοι.!

Θυμηθείτε πως “δεν” και “αλλά” δεν υπάρχουν: είναι φανταστικά εμπόδια που κατασκευάζουμε εμείς. Θυμηθείτε επίσης πως οι συντηρητικοί και αμετακίνητοι στις απόψεις τους δίνουν στους καινοτομικούς την ευκαιρία να διαφοροποιηθούν, να ξεχωρίσουν, να προχωρήσουν μπροστά και να κερδίσουν.

Ας αντιληφθούμε πως την αλλαγή, το αναγκαίο βήμα που χρειάζεται για να πάμε μπροστά, δεν θα μας το υπαγορεύσει κάποιος ειδικός. Βρίσκεται μέσα μας εν υπνώσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διδαχθούμε από τα λάθη μας, να μην επαναπαυθούμε στα κομπλιμέντα των γύρω μας και, κυρίως, να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε.

Ο καθένας μας είναι φορέας των δικών του ιδεών. Βάλτε δύσκολες ερωτήσεις στον εαυτό σας και δώστε την απάντηση. Αυτήν πρέπει να υλοποιήσετε και τότε είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσετε από το πλήθος που άβουλο περιμένει το μοιραίο και καταριέται τη μοίρα του.


Η παραπάνω συζήτηση έχει ως πηγή έμπνευση την παρουσίαση του κου Κολλιόπουλου σε εκδήλωση του TedX.

Mια όμορφη πηγή έμπνευσης για όποιον πραγματικά βλέπει τη ζωή σαν μια πρόκληση και όχι σαν ρουτίνα που επαναλαμβάνεται, με τον ίδιο απλό παρατηρητή.

Η αλλαγή φέρνει την καινοτομία, η καινοτομία τη δημιουργία. Αλλάξτε, καινοτομήστε, δημιουργήστε.!

Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Απόψεις (Delete), Επιχείρηση: Φαρμακείο, Όραμα Ph2020, Προσωπικό Φαρμακείου (rename - Διοίκηση Προσωπικού), Φαρμακοποιός & Επιχειρηματίας, Φιλοσοφία Pharmacy2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Captcha loading...