Κλειώ Χατζηγιάννη | Λευκωσία | Κύπρος

Το  Pharmacy2020 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει την εταιρική επικοινωνία του Φαρμακείου Κλειώ Χατζηγιάννη στην Λευκωσία της Κύπρου.

Διατηρώντας τον βασικό σκοπό του Pharmacy2020, σχεδιάσαμε την εξατομικευμένη εταιρική ταυτότητα του φαρμακείου, βασισμένοι στα μοναδικά χαρακτηριστικά της ιδιοκτήτριας και του φαρμακείου. Επίκεντρο της συγκεκριμένης ταυτότητας ήταν η επιστημονικότητα και η σημασία του πρωταρχικού ρόλου του φαρμακοποιού στο κοινό του.

Ξεκινώντας με το λογότυπο, η δημιουργική ομάδα του Pharmacy2020 αποτύπωσε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του φαρμακείου και τα επικοινώνησε με έναν πρωτοποριακό τρόπο. Στη συνέχεια με τις κατάλληλες προσαρμογές, το βασικό λογότυπο μεταφέρθηκε  στα αναλώσιμα, διαμορφώνοντας ενιαία την εικόνα του φαρμακείου σε όλα τα επιμέρους στοιχεία και δίνοντας το διακριτό στίγμα του.

_
Απολαύστε παρακάτω την παρουσίαση του έργου.
Η ομάδα του Pharmacy2020

-Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες εκσυγχρονισμού φαρμακείου που προσφέρει το Pharmacy2020, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Posted in Έργα.